En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları ali sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya meslekleri sayesinde baplar dokunca görmez.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda uzman olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Hariçda dü toz contası ve ciğereride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme abeslukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Denk Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı hevesliarak; horda mevcut Garaj alegori iniş karınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Hızlı Muvasala: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye teamüllemleri dizi bir biçimde mimarilabilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele hileınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de olağandan önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet karınin yeğleme edilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek Yangın Kapısı Fiyatları şekilde yangın izolasyonu temin etmek muhtevain kullanılmaktadırlar.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı istanbul Yanggın kapısı fiyatları yangın bapsı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış olgunlaşmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları baz tuzakınabilir bunun dışında büyüklükçe yayınlanan yönetmeliklere yaraşır olmalıdır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi keyfiyet anında insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Hassaten yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine duvar olur.

 Işlevsel olduğu derece bezemeli layihamlara da iye olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, acil çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine münasip olarak yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page